Verzamelgids

Meest gestelde vragen

Kijk ten eerst of de pagina nog vrij is door de te zoeken op de Alle Dochters pagina. Zo ja, dan kun je beginnnen! Registeer op de voorpagina je domein en start met het vullen van je pagina met content. Zodra jje 25 links hebt toegevoegd, zal je pagina online komen te staan.
Je kunt de reclame op je webpagina afkopen. Dit kun je doen door je e-wallet te vullen met credits. Hiervoor bel je in met een 0900 nummer die vervolgens je account vult met credits. Zodoende kun je vervolgens in de administratie klikken op reclameopties en vervolgens de reclame naar wens verwijderen. Vergeet niet de wijzigingen op te slaan voordat de reclame daadwerkelijk is verdwenen van je pagina.
Als geen van bovenstaande oplossingen voor jou werkt, kun je contact opnemen met de webmaster via ons contactformulier. Let wel, de webmaster beantwoord geen vragen die met bovenstaande oplossingen kan worden opgelost. Dus lees eerst goed onze helpfile door voordat je besluit contact op te nemen met de webmaster. Vanwege de grote hoeveelheid reacties per email zijn wij genoodzaakt een selectie te maken tussen de meest urgente zaken. Bedankt voor uw begrip.
Als je besluit te stoppen en je wilt je links niet meer beschikbaar stellen voor publiek, kun je de pagina verwijderen door ons een mailtje te sturen via het contactfomulier, me daarin het e-mailadres en de naam van je pagina.