Banen in Eindhoven

Eindhoven is een bruisende studentenstad. Zoek jij werk in Eindhoven? Het is het centrum van innovatie en technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven heeft veel grote bedrijven, waaronder Philips, die er voor zorgen dat er veel vacatures beschikbaar zijn. Naast alle technische vacatures zijn er ook veel andere banen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een baan in de zorg, in een callcenter of bijvoorbeeld in de ICT.

Je kunt bijvoorbeeld gaan werken bij een callcenter, of in de horeca & catering. Bekijk alle vacatures in Eindhoven en vind dus de baan die bij jou past! Eindhoven is een middelgrote stad met veel bedrijven en dus ook veel openstaande vacatures.

Meest populaire banen onder studenten

Omdat Eindhoven een populaire studentenstad is zijn er niet alleen veel fulltime banen, maar ook veel parttime banen beschikbaar. Wordt bijvoorbeeld recruitment consultant, of juist engineer!

Als recruitment consultant werk je met kandidaten en opdrachtgevers samen om de perfecte match te maken. Ben je op zoek naar een veelzijdige functie, dan past dit goed bij jou! Als er een nieuwe opdracht binnen komt neem je deze door met je collega's en ga je aan de slag om een goede vacaturetekst te schrijven. Deze wordt online geplaatst, waarna kandidaten kunnen reageren. Je gaat zelf ook actief op zoek naar kandidaten.

Naast dat je je bezig houdt met de werving en selectie heb je ook contact met veel verschillende opdrachtgevers. Je hoeft geen nieuwe klanten binnen te halen, maar je kan wel verantwoordelijk gemaakt worden voor een klant zodra deze akkoord is met de samenwerking.

Vakantiebanen waar je interesse in kan hebben

Ben je op zoek naar een vakantiebaan of een andere tijdelijke functie? Ga dan aan de slag als bijvoorbeeld pedagogisch medewerker of als operator. Ook zou je aan de slag kunnen als engineer in Eindhoven.

Als je goede projectleider (link) skills en een technische achtergrond hebt dan kun je zo aan de slag als engineer. Je vertaalt klantwensen binnen de kaders naar ontwerpen en je bent verantwoordelijk voor het budget, de risicoanalyse, tijd, informatie en de kwaliteit. De behoeftes van de klant moeten worden geïnventariseerd door jou, en op basis van die inventarisatie adviseer je de klanten over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. De wensen van de klant kun je vertalen naar een ontwerp en je zorgt voor schouwingen en technische analyses.

Naast al deze technische kennis moet je ook kennis hebben van de administratieve afhandelingen. Je kunt zorgen voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en de afkoop van gronden.

Zodra je de projectmap klaar hebt moet je deze overdragen aan uitvoering. Hiermee draag je zorg aan een vlotte doorstroming en een goede afsluiting van het project.

Heb je de opleiding tot electrotechniek of een andere technische opleiding afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij van jobberbase hebben de beste vacature voor jou. Je kunt ook altijd contact opnemen of je inschrijven om meldingen te ontvangen over nieuwe vacatures in Eindhoven.

Als je op zoek bent naar een vacature die bij jou past, check dan de jobber base portal.