De meest geboekte teamuitjes in Utrecht

Wij delen graag onze meest geboekte teamuitjes Utrecht met jullie! Van actieve stadsspellen, tot pubquizzen tot een sportieve dag of een diner met rondvaart. En dat is slechts een greep uit ons aanbod! Onze uitjes zijn zeer geschikt voor grote groepen. Door al die keuzemogelijkheden kun je misschien door de bomen het bos niet meer zien en daarom helpen wij je met een top 3 van onze meest geboekte teamuitjes in Utrecht. In deze top 3 van meest geboekte uitjes vind je een achtervolgingsspel, een dinerspel en een veelzijdig cultureel teamuitje. De personeelsuitjes zijn geheel op maat samen te stellen en dus ook te combineren met bijvoorbeeld een lunch, een diner of een gezellige borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om er een onvergetelijke dag voor jou en je collega's van te maken! Onderstaand vertellen we je graag meer over de populairste uitjes in Utrecht!

1. Hunted
Wellicht ken je het populaire Tv-programma Hunted waarin de deelnemers, ook wel de voortvluchtigen genoemd, uit de grijpgrage handen van de recherche moeten zien te blijven. Hoe is het zover is gekomen dat jullie achtervolgd worden? Dat zit zo: het bedrijf is gehackt door een criminele organisatie en de crimineel heeft de feiten dusdanig gemanipuleerd dat de recherche nu denkt dat jullie de criminelen zijn. Deze netelige situatie wordt pas teruggedraaid als jouw team 1 miljoen in CryptoCoins weet over te maken naar zijn account. De teams krijgen hulp van een internationale zakenman. Lukt het jouw team om binnen de gestelde tijd de opdrachten te voltooien en zo de CryptoCoins over te maken én uit de handen van de recherche te blijven? Ontdek het tijdens dit zinderende achtervolgingsspel in Utrecht waarbij samenwerking en overleg essentieel zijn!

2. Ontdek de Mol Dinerspel
Tijdens dit teamuitje combineer je het spannende met het ontspannende. Samen met je collega's geniet je in een ontspannen sfeer van een copieus driegangendiner in het mooie oude centrum van Utrecht. Er is ook een spannend element aan deze avond! Tussen de gangen door spelen jullie namelijk het enerverende dinerspel "Ontdek de Mol", gebaseerd op het populaire Tv-programma ‘Wie is de Mol'. In elk team is er een Mol aanwezig die de boel probeert te saboteren. De Mol is vooraf geïnstrueerd en heeft flink de tijd gehad om te bedenken hoe hij of zij de opdrachten die het team krijgt kan dwarsbomen. Jouw team probeert de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen. De Mol daarentegen zal er alles aan doen om op stiekeme wijze dat bedrag juist zo laag mogelijk te houden. Houd je zintuigen op standje vlijmscherp en onthoudt dat werkelijk niemand te vertrouwen is tijdens dit spannende dinerspel!

3. Geniet van Cultureel Utrecht
Een veelzijdig en actief teamuitje in Utrecht waarbij je de stad écht in al zijn facetten leert kennen. Samen met je collega's geniet je van alles dat de Domstad te bieden heeft. De beeldende verhalen van onze Utrechtse stadsgids brengt de rijke geschiedenis van de stad echt tot leven. De gids leidt je langs de meest mooie en bijzondere plekken van ‘Utereg'. Tijdens een cultureel uitje staat er natuurlijk ook een museumbezoek op het programma en daar heeft Utrecht er gelukkig veel van. Na de wandeling, het museumbezoek en een overheerlijke lunch gaan we door met een leuk spel! Dat kan bijvoorbeeld een actief stadsspel zijn maar ook een ontspannende en gezellige pubquiz.