Schietsporten kunnen blijvende gehoorschade veroorzaken: Dit is hoe je jezelf kunt beschermen

Niet doof door gehoorbescherming in de schietsport

Wist u dat het geluidsniveau van een vuurwapen ver boven de pijngrens ligt? Dat betekent dat elk schot dat u lost mogelijk blijvende gehoorschade kan veroorzaken! Gelukkig zijn er manieren om uzelf te beschermen. Audinc maakt betaalbare en passende gehoorbescherming voor schutters van elk niveau. Met onze producten kunt u zich in alle rust concentreren op uw doel.

Oordopjes voor schutters en jagers

De oordopjes voor schietsport van Audinc zijn speciaal ontworpen voor schutters en jagers. Ze reduceren het geluid van geweervuur tot een veilig niveau, zodat u zorgeloos van uw sport kunt genieten. En omdat ze op maat gemaakt zijn, zijn ze comfortabel om de hele dag te dragen.

Oordopjes voor binnenbanen

Als u op een overdekte schietbaan schiet, is gehoorbescherming nog belangrijker. De afgesloten ruimte versterkt het geluid van geweervuur, waardoor u nog meer risico loopt op gehoorbeschadiging. De oordopjes van Audinc beschermen u tegen dit gevaar, zodat u zich op uw doel kunt concentreren.

Bezoek vandaag nog onze website om meer te weten te komen over onze producten en hoe ze u kunnen helpen van uw schietsport te genieten en tegelijk uw gehoor te beschermen!

Otoplastieken Schietsport

Bijna elke schutter oorbeschermers draagt, omdat het anders praktisch onmogelijk is om geen gehoorschade op te lopen. Immers, geluiden van 140 decibel zijn bijna altijd schadelijk voor het gehoor. Het nadeel is dat ze niet altijd prettig zijn om te dragen tenzij je kiest voor op maat gemaakte oordoppen voor de schietsport.

De opties bij Audinc die je hebt voor oorbescherming in de schietsport zijn Cens en Custom shoot. Cens oordoppen hebben een geluidsfilter waardoor u normaal kunt horen, terwijl uw oren toch beschermd zijn tegen de harde geluiden van geweerschoten. Custom shoot oordopjes zijn speciaal voor uw oren gemaakt, dus zijn ze comfortabeler en bieden ze betere bescherming.

Deze beide mogelijkheden zijn zeer geschikt voor schutters die bescherming willen.