Watervilla

Watervilla.

Een watervilla is een villa aan het water. steeds meer mensen kiezen voor een vakantie aan het water. anderen kopen een watervilla als recreatiewoning. in alle gevallen kan je zo een villa inrichten als verblijf voor een watersportvakantie. Ook kan je een watervilla met vissteiger gebruiken als plek voor een visvakantie.

Watervilla Friesland huren.

De meeste watervilla's bevinden zich in Friesland. De Friese Meren zijn wereldberoemd. niet alleen het Sneekermeer maar ook andere Meren zijn uitermate geschikt voor een vaarvakantie. vind aan de Friese Meren vele vakantieparken met jachthaven en parkeerplaats voor boot of sloep. Je kunt ook een watervilla Friesland huren op een vakantiepark met sloep verhuur.

Villa aan water Veerse Meer huren.

Het Veerse Meer ligt in de provincie Zeeland en biedt watersporters, Duikers en surfers vele mogelijkheden tot vermaak. net zoals bij De Friese Meren, kan je aan Het Veerse Meer een watervilla met aanlegsteiger huren. Wat vind je aan Het Veerse Meer diverse verhuurbedrijven voor boot, sloep of zeilboot. daarnaast tentje aan Het Veerse Meer een surfschool waar je kan leren surfen. je vindt aan dit prachtige meer ook diverse campings een camperplaatsen.

Watervilla aan Veluwemeer.

Het Veluwemeer ligt bij Harderwijk en is de ideale plek voor een gezinsvakantie aan het water. vind aan het Veluwemeer onder andere het park vakantiehuis Nunspeet. een Christelijk vakantiepark waarde zondagsrust nog gerespecteerd wordt. vanuit het park kan je ook prachtige wandelingen maken en fietstochten. je kunt Veluwemeer een vakantiehuis met sloep huren. ook kun je kiezen voor het huren van een watervilla met sauna of jacuzzi.

Vakantiehuis aan water voor grote groep huren.

Watersport verenigingen en vriendengroepen kunnen ook een watervilla huren. daarnaast is het mogelijk voor groepen vanaf 14 personen een groepsaccommodatie met aanlegsteiger te boeken. ook zeilverenigingen hebben baat bij een verblijf in een groepsaccommodatie aan de kust. je kunt deze boeken op basis van zelfvoorziening. als je echter een groepsaccommodatie op een vakantiepark aan het Water boekt, kan je mogelijk gebruikmaken van de catering van het restaurant. in de tijden van de coronacrisis kunnen er beperkingen zijn.